Nieuws

Nieuws

21-08-2013: Naamswijziging ActionXXL.nl
Uit onderzoek onderzoek is gebleken dat onze naam ActionXXL.nl regelmatig geassocieerd wordt met de Action retailketen en dat sommige klanten ons assortiment daar ook verwachten. Aangezien wij volledig zelfstandig werken en een eigen unieke propositie vertegenwoordigen zullen we onze naam daarom veranderen in DiscountXXL.nl.

Uw login gegevens voor het inzien van uw bestellingen blijven ongewijzigd. U kunt per direct inloggen op de website www.discountxxl.nl

Ons adres en telefoonnummer blijven hetzelfde, evenals de webshop. Het emailadres wordt info@discountxxl.nl. Dit houdt in dat e-mail gericht aan info@actionxxl.nl vanaf 30-08-2013 wordt beantwoord door info@discountxxl.nl

24-11-2012: Brievenbusdepot.nl overgedragen
Brievenbusdepot.nl is vanaf heden overgedragen aan General Gifts. Door deze overdracht kunnen wij ons volop concentreren op een nieuw project. Wij wensen General Gifts veel succes toe met de exploitatie van beide webwinkels.

22-09-2012: Kruiwagenshop.com geopend
Kruiwagenshop.com heeft een breed assortiment kruiwagen in zowel het lage als het hoge prijssegment. Of u nu op zoek bent naar een professionele bouwkruiwagen, tuinkruiwagen of landbouwkruiwagen er is op www.kruiwagenshop.com voor vrijwel iedereen een geschikte kruiwagen te vinden.

18-07-2012: Openingstijden vakantieperiode
In verband met de zomervakantie is onze helpdesk 18 tot en met 29 juli telefonisch niet bereikbaar. Tot en met 20 juli worden geplaatste bestellingen direct verwerkt en verzonden. Bestellingen die tussen 21 en 25 juli binnenkomen worden 26 juli verzonden. Vanaf 27 juli worden alles bestellingen weer direct verzonden en verstuurd.

13-07-2012: Brievenbusdepot.nl geopend
Brievenbusdepot.nl heeft een breed assortiment brievenbussen in zowel het lage als het hoge prijssegment. Of u nu op zoek bent naar een RVS, moderne of juist klassieke wandbrievenbus, er is op www.brievenbusdepot.nl voor vrijwel iedereen een geschikte wandbrievenbus te vinden.

20-06-2012: Wijziging van contactgegevens
Wegens de installatie van een nieuwe telefooncentrale hebben al onze (web)winkels voortaan een eigen telefoonnummer. De wijzigingen zijn inmiddels doorgevoerd op onze websites en wij willen u dan ook verzoeken vanaf heden de nieuwe telefoonnummers te gebruiken. Het oude algemene telefoonnummer (0499-764000) is de gehele maand juni nog in gebruik maar zal hierna worden afgesloten. Het volledige overzicht van de nieuwe telefoonnummers kunt u hier bekijken.

20-06-2012: Bandenstandaard.nl & Mystery-Ufo.nl recent overgedragen
Zowel Bandenstandaard.nl als Mystery-Ufo.nl zijn recent overgedragen aan de firma Banzu. Wij wensen Banzu veel succes toe met de exploitatie van beide webwinkels. Voor meer informatie over Banzu verwijzen wij u graag door naar www.banzu.nl

08-06-2012: Adreswijzing
Wij delen u graag mede dat wij vanaf 13-06-2012 gevestigd zullen zijn op een ander adres. Het nieuwe bezoek-, post- en afleveradres is als volgt.

Spoordonkseweg 102
5688KE Oirschot
Nederland

Mocht u interesse hebben om het nieuwe pand te bezichtigen dan vernemen wij dit graag zodat wij hiervoor een afspraak kunnen inplannen.

16-05-2012: Hemelvaartsdag gesloten
Wegens Hemelvaart zijn wij 17 mei gesloten. Vrijdag 18 mei zijn wij wel gewoon geopend. Indien u 17 mei een bestelling bij een van onze webwinkels plaatst dan wordt deze 18 mei verwerkt.

25-02-2012: ActionXXL.nl geopend
Nederland is een nieuwe en veelzijdige webwinkel rijker. ActionXXL.nl opent vandaag namelijk haar deuren. Na maanden van ontwikkeling en testfases is het nu voor iedereen mogelijk om online bestellingen te plaatsen. De keuze is reuze want op dit staan er meer dan 20.000 producten in 240 categorieën online. Op korte termijn zullen hier nog 10.000 speelgoedartikelen aan toegevoegd worden maar ook hierna kan u nog steeds meer nieuwe artikelen op de website verwachten. Wij wensen u veel winkelplezier toe en horen graag van u als u vragen, opmerkingen, of suggesties omtrent de nieuwe website hebt.

15-12-2011: Bandenstandaard.nl geopend
Het winterseizoen breekt weer aan en de winterbanden worden weer opgetrommeld, maar hoe sla je je zomer banden op? Juist ja, op een bandenstandaard. Bestel uw bandenstandaard voordelig bij de nieuwste webwinkel van Dutch Etail Network; Bandenstandaard.nl

21-10-2011: Beamerbeugel.com overgedragen
Beamerbeugel.com is vanaf heden overgedragen aan DirectSound. Wij wensen DirectSound veel succes toe met de exploitatie van Beamerbeugel.com. Heeft u ook interesse om een webwinkel uit ons netwerk over te nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

20-09-2011: Jerrycanshop.nl sponsor Unicef loop
Unicef organiseert ook dit jaar weer de alom bekende Unicef loop. Een mooie traditie waar elk jaar vele kinderen en volwassenen aan deelnemen om geld in te zamelen voor Unicef. De opbrengsten leveren een belangrijke bijdrage voor Unicef en helpt kinderen een kans te geven op een beter leven. Wij steunen dit soort initiatieven maar al te graag en daarom hebben wij dit jaar een aantal jerrycans gedoneerd voor de watervoorziening tijdens de loop.

Meer informatie over de Unicef loop: http://www.unicefenjij.nu/unicefloop/unicef-loop.aspx

20-07-2011: Luchtbedplaza.nl overgedragen
Luchtbedplaza.nl is vanaf heden overgedragen aan General Gifts. Door deze overdracht kunnen wij ons volop concentreren op een nieuw project. Binnenkort leest u op deze  pagina meer over dit project.

04-05-2011: Lancering Beamerbeugel.com
Beamerbeugel.com is vandaag live gegaan. Bij Beamerbeugel.com vind u een ruim aanbod beamer plafond- en wandbeugels tegen zeer scherpe prijzen. Door onze samenwerking met installatie specialisten in heel Nederland is het mogelijk om uw bestelling, indien gewenst, snel en vakkundig te installeren.

01-05-2011: Webwinkels aangesloten bij Webwinkel Keur
Vanaf heden worden al onze webwinkels aangesloten bij Webwinkel Keur. Webwinkel Keur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Webwinkel Keur zorgt ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant zaken doen. Daarnaast kan u als consument uw mening geven over aangesloten webwinkels.

13-04-2011: Lancering Luchtbedplaza.nl
Luchtbedplaza.nl is vandaag live gegaan. De komende weken wordt het assortiment flink uitgebreid met luchtbedden van gerenommeerde merken zoals Intex en Bestway. Neem eens een kijkje op Luchtbedplaza.nl en vertel ons gerust wat u ervan vindt.

21-03-2011: Tijdelijk geen telefonisch contact mogelijk.
Wegens de overstap naar een andere telefoonprovider zijn wij telefonisch tijdelijk niet bereikbaar. Morgen, 22-03-2011, wordt de nieuwe telefooncentrale geïnstalleerd en staat ons team gewoon weer klaar om u telefonisch te woord te staan.

18-03-2011: Nieuwe website online!
De volledig nieuwe website van Dutch Etail Network is vandaag online gegaan. Heeft u op- of aanmerkingen over de nieuwe website dan horen wij dit uiteraard graag.

Reageren niet mogelijk.

Jerrycanshop.nl Bos Kuntstoffen ActionXXL.nl Kaptafelstore.nl
Klik hier om alle websites te bekijken die door Dutch Etail Network zijn ontwikkeld.
iBlog by PageLines